17-07-08

Na lange tijd nog wat nieuws

Ja, na lange tijd laat ik nog iets van me horen. De vakantie is ondertussen al drie weken bezig en het weer is alles behalve goed. Maar ja , ik verkies nog altijd vakantie met slecht of goed weer (liefst goed ) boven school. Dus mij hoor je niet echt klagen. Ik verveel me af en toe wel eens, maar meestal speel ik buiten als het weer het toe laat en anders vind je me wel op de playstation. Afgelopen maandag was wel echt superleuk, want toen ben ik samen met Jarne, Ingrid, mijn broer Wout en mijn mama naar Bobbejaanland geweest. Gelukkig was het toen wel mooi weer want het liefst gingen we in de waterattracties waarbij we nat tot kletsnat werden.Bobbejaanland 008-400

Ondertussen heb ik ook al drie koersen gereden. Mijn eerste koers van het seizoen was in Itegem waar ik op de achtste plaats eindigde. Volgens enkele van mijn supporters ben ik wat te vaak met mijn papa mee geweest naar zijn koersen, want ik heb naar't schijnt dezelfde streken en kopieer zijn uitspraken. Eerst moeten we telkens behendigheidsproeven af leggen, dan volgde er een tijdrit en dan de wegwedstrijd.

koers Itegem 29.06.08 005-400

Omdat het mij zo goed beviel ging ik een week later koersen in Boortmeerbeek. Hier hadden we ( Brick, Jarne en ik) ook eerst de behendigheidsproeven dan een tijdrit en nadien de wedstrijd. Ik behaalde een negende plaats in de wedstrijd en in het totaal (proeven + tijdrit + wedstrijd) werd ik zesde.

koers Boortmeerbeek 06.07.08 002-400

Mijn derde wedstrijd had plaats in Peer, samen met mijn vrienden en ploegmaten Jarne( die een echte superdag had) en Brick. Ook deze keer ging het goed, zelfs zo goed dat ik de eerste ronde in de aanval ging. Maar dit moest ik natuurlijk de volgende ronde bekopen, toen Jarne aan de kop reed. Hij gaf er ook een mep op, ik had zat  toen eventjes op het einde van mijn krachten. Ik kon nog wel roepen om niet zo hard rijden. Maar al bij al was ik weer blij met de uitslag, een 5de plaats.

koers peer 12.07.2008 004-400

Vandaag was ik gaan trainen op de piste, Lars was ook daar.Maar wegens te slecht weer en te gevaarlijk op de piste wegens gladheid hebben we onze training na drie kwartier moeten staken. Hopelijk komt er snel wat beter weer .

Brent

21:54 Gepost door Brent Braes in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |